SPECIALIST IN BIJZONDERE PRODUCTIES

Vivre Productions is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten, jubilea en teambuildingsdagen. Wij organiseren uw evenement van A tot Z en alles wat er verder nog bij komt kijken. Maar wij kunnen ook een gedeelte van de organisatie op ons nemen. Wij leveren maatwerk, ieder evenement dat wij organiseren is anders en uniek. Wij zorgen voor een onvergetelijk evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor veel opdrachtgevers hebben wij al mooie bedrijfsevents mogen organiseren waar wij trots op zijn.

  • Het team van Vivre Productions is een absolute aanrader. Het prettig contact, de verrassende ideeën en de perfecte uitwerking maakt Vivre voor ons de juiste keus!

BEDRIJFSFEEST

Feestjes werken verbindend weten wij. Een bedrijfsfeest is een uitstekende mogelijkheid om de saamhorigheid binnen het bedrijf te vergroten, de relaties te bedanken voor het vertrouwen en het hardwerkende personeel te belonen voor de inzet.


JUBILEUMFEEST

Mijlpalen en jubilea moeten gevierd worden! Of het nou een papieren, houten of gouden jubileum is. Wij organiseren een jubileumfeest op maat.


TEAMUITJES

Gezellig met je team even het bedrijfspand uit en samen zijn. Een teamuitje zorgt voor nieuwe spirit en gezelligheid binnen het team.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?